Hledáme nové talenty na workplace projekty

8. 2. 2022

Journal

V roce 2015 jsme se rozhodli změnit šedý svět kanceláří na inspirativní prostředí, které podtrhuje firemní kulturu, reprezentuje a tvoří ideální podmínky pro každodenní práci. Vzniklo studio Perspektiv a my se pustili do práce na debutovém projektu – kanceláře pro IT společnost STRV. Od té doby jsme se prakticky nezastavili a pod taktovkou našeho studia vzniklo přes 150 000 m² kancelářských prostor pro více než 50 společností s 10 000 zaměstnanci, které získaly množství mezinárodních ocenění. Aktuálně kromě Prahy a Bratislavy připravujeme i kanceláře v Berlíně a ve Splitu. 

Staň se součástí týmu

Kreativitě u nás meze neklademe, dostaneš prostor realizovat své nápady a vize. Značný podíl na tom má také to, že u návrhu interiéru kanceláře odpadává častá byrokracie zvaná stavební povolení. Díky tomu se lze rychle dostat k realizaci. Výhody také spatřujeme v komplexnost projektu, který vyžaduje úzkou spolupráci a koordinaci
s ostatními profesemi. Design kanceláří je proto skvělou příležitostí pro rychlé sebevzdělání a porozumění celého procesu projektu.

Ať už jsi junior nebo zkušenější architekt, hledáme posily na doplnění týmu na projekty, které zvyšují kvalitu pracovního prostředí. Buď součástí týmu ve všech fázích projektu, od studie až po realizaci.

Svůj životopis a portfolio nám pošli na email job@perspektiv.cz

Informace o konkrétních pozicích:

Workplace architect

Fit-Out Projektant

Přípravář/Rozpočtář

Budeme se těšit!

    Kontakt

    Svěřte nám váš projekt