Novinka na poli produktového designu – Lockers

2. 3. 2021

Journal

Spojením sil našeho týmu a firmy Brick, vznikl nadčasový a všestranný produkt. Původní idea spočívala v tom, že jsme chtěli elegantně vyřešit úložné prostory v rozličných budovách. Vždyť i obyčejné skříňky na osobní věci mohou mít v interiéru důstojné zastoupení. 

Lockers

Dedikovaných míst v kancelářích ubývá a těch flexibilních přibývá. Přemýšlíte tedy, kam si schovat věci, když své místo sdílíte s kolegy? Lockers odpovídají na otázky, kam si uložit vše od tabletu až po váš oblíbený hrnek, pokud máte sdílené pracovní místo nebo jak vyřešit úložný systém ve vaší pracovně či obývacím pokoji. Produkt, který obyčejná úložná řešení přeměňuje na designové solitéry. Lockers představují funkční a elegantní úložný systém do kanceláří, veřejných budov i domovů.

Varianty

Úložné systémy jsou dostupné ve třech odlišných kategoriích. Zatímco Locker 8.0 představuje ideální variantu pro menší kanceláře, startupy či coworky. Ve skříňkách si lze pohodlně uložit a zamknout vše potřebné pro následující den nebo jen tak, pro případ potřeby. Naopak Locker 12.0 nabízí bezkontaktní řešení pro velké instituce s vysokým počtem návštěvníků či pracovníků jako jsou knihovny, školy nebo muzea. Další variantou může být Locker 4.5, který je oproti tomu multifunkčním řešením jak do interiéru kanceláře, tak i vašeho domova. Skříňky na věci, které nemusí být vidět a police na designové doplňky či knížky, které lahodí oku. Úložné prostory odteď už nemusí být pouhým nábytkem bez výrazu.

    Kontakt

    Svěřte nám váš projekt