Coworking
v historickém centru

HubHub

Praha, Česká Republika

Rychle rostoucí evropská síť coworkingových center HubHub, které k realizacím svým projektů oslovuje lokální architekty nás přizvala ke spolupráci na nových prostorách v historickém centru Prahy.

BigSEE Interior Design Award 2019 / winner

Discover

Klíčovým tématem projektu je soukromí a sdílení – jejich optimální poměr pro každou situaci. Svým návrhem jsme chtěli podpořit myšlenku silné a odvážné identity HubHubu. V souladu s filozofií „mysli globálně, jednej lokálně“ se v pražské pobočce dostal ke slovu především český design – nechybí nábytek od TON, Brokis nebo svítidla od Bommy.

 

Design

Společné prostory sází na promyšlený kontrast barev a tvarů, do popředí vystupuje silná firemní estetika. V kancelářích převládají neutrální odstíny bílé a šedé, místa pro práci zútulňují nařasené závěsy a historická špaletová okna. Atmosféru a celkovou náladu svých kanceláří totiž tvoří sami nájemníci.

Deliver

Výsledkem není pouze fungující prostor pro práci a spolupráci. Realizace se okamžitě po otevření stala také katalyzátorem nezaměnitelné komunitní atmosféry. HubHub Na Příkopě je navržen tak, aby každý mohl najít přesně to, co potřebuje. Diverzita, obsažená v DNA HubHubu stejně jako naše realizaci prostoru, otevírá dveře důvěře a sdílení. Silná komunita vzniká tam, kde se lidé cítí dobře.

Informace k projektu

  • Klient

    HubHub

  • Rok

    2018

  • Poloha

    Praha, Česká Republika

  • Velikost

    4 000 m2

  • Foto

    BoysPlayNice

  • Ilustrace

    Karolína Stryková

  • Autoři

    Martin Stára
    Ján Antal
    Andrej Tušan

  • Spoluautoři

    Kateřina Sojková
    Antonín Hampl

    Kontakt

    Svěřte nám váš projekt