Perspektiv má Kanceláře roku 2023. Zvítězili jsme s naším vlastním zázemím

3. 6. 2024

Award

Máme Inovativní Kanceláře roku 2023! 🏆

Stvrdili jsme naši expertizu v oblasti návrhu kancelářského prostředí na našem vlastním projektu kanceláří v BLOCK Karlín. Ačkoliv už za sebou máme minulé výhry z jiných projektů a dokončených více jak 150 000 m2 kancelářské plochy, toto vítězství je pro nás velkým uznáním naší práce a úsilí. O to větší radost ale máme, že můžeme kvalitní pracovní prostředí poskytnout celému našemu týmu, který se ze cítí dobře.

Interiéru dominuje přírodní barevná paleta doplněná o výrazné barevné akcenty. Zázemí zde má jak studio Perspektiv, tak dceřinný ateliér arkhe.  Architekti zde mají k dispozici několik zasedacích místností, vzorkovku, workshop room i modelárnu. Samotná pracoviště jsou pak rozdělena na uzavřená pro menší týmy a dva otevřené openspace, kde se nachází týmy zaměřené na interiéry a architekturu.   

 

Při hledání nových kanceláří pro nás byladůležitá lokalita a také komerční prostor v přízemí. Nové zázemí pro architektonická studia arkhe a perspektiv jsme nakonec našli architekti v administrativní budově BLOCK Karlín. Přízemí je věnované showroomu arkhe.SPACE, který ale zároveň funguje jako komunitní zóna s kávovarem pro architekty. Kanceláře obou ateliérů se nachází na prvním podlaží. Propojujícím prvkem interiéru je schodiště s unikátním muralem od výtvarnice Lu Jindrák Skřivánkové, který vychází z barevnosti prostoru.  

Novinky

    Kontakt

    Svěřte nám váš projekt