Family apartment in the heart of Bratislava 

Private client

Bratislava, Slovakia

An apartment for a family with three children should function as a quiet oasis in the historical center of Bratislava.

Discover

The nature of the owners corresponds more to the urban way of life, which offers a lot of cultural activities within an available distance of parks, playgrounds, or the embankment of the Danube. They did not want a house, but a luxurious city apartment that would serve as a base for their cosmopolitan life, from where they are ready to take on the world.

Design

Some people have a cottage where they can relax, but for someone who travels often, it is necessary to create a quiet environment in the city center. We built the cultivated nook of the urban jungle on the concept of the intentional contrast of a subtle palette of colors and distinctive natural stones from Brazil. For the interior, we used materials rich in structure, texture, and profiling. This foundation forms timeless scenery for design accessories and solitaires.

Material Board

Project information

  • Client

    Private client

  • Year

    2021

  • Location

    Bratislava, Slovakia

  • Size

    111 m2 / 4+kk

  • Visualisations

    Perspektiv

  • Authors

    Ján Antal

  • Co-authors

    Martin Pavlíček
    David Cháľ

    GET IN TOUCH

    Want to work with us?