Realizujeme interiéry
metodou
Design & Build

19. 3. 2021

Journal

Jsme si vědomi, že v dnešní zrychlené době je každé řešení, které znamená úsporu času, velkým benefitem. Proto našim klientům nabízíme službu Design & Build. To ve zkratce znamená, že vám zrealizujeme interiér přesně tak, jak jsme ho navrhli. Starosti ohledně harmonogramu, komunikace a výběru dodavatelů můžete s klidným srdcem nechat na nás. My jsme pro vás hlavním partnerem celého projektu. A jsme to i my, kdo řeší nepříjemnosti spojené s jeho realizací.

Studie interiéru

U studie vycházíme z pochopení vašich potřeb a přání. Každý interiér je jiný a naším úkolem je vytvořit ten pravý pro vás. Místo, které bude vaším domovem, prostředí šité na míru. To vše vychází z hlubokého porozumění a vzájemných dialogů, které nám pomohou poznat více vás i vaše touhy. Součástí studie interiéru jsou moodboardy, skici, koláže a fotorealistické vizualizace.

Technická dokumentace

Za 5 let fungování studia jsme dokončili víc než 100 projektů. Máme osvědčené postupy, známe své dodavatele, umíme vytendrovat nejvýhodnější řešení. Před samotnou realizací je však nutné připravit realizační projekt interiéru. Jedná se o podrobné výkresy pro zhotovení stavby – seznam detailů, prvků a atypického nábytku. Výkresová část projektu se může zdát nezajímavá, ale právě v ní prohlubujeme detaily a dodáváme vašemu bytu reálné kontury.

Realizace

Autorský dozor v průběhu realizace zaručuje jistotu, že projekt dopadne přesně tak, jak by zamýšlen. Dynamiku stavby je nutné mít pod dohledem. Pravidelně dohlížíme na realizaci a průběh dodavatelských prací. Chceme vám dopřát pohodové chvíle a radost z hotového interiéru. To co tomu předchází nechte na nás. Součástí je kontrola výrobní dokumentace nebo komunikace s dodavateli. Zabezpečíme vám kompletní realizaci a přeměnu snu ve skutečnost.

Pečlivá selekce dodavatelů a firem, na které se můžeme spolehnout je základním kamenem každé realizace. Vybíráme si partnery, jež dokáží naplnit naše náročná zadání a splní je do posledního detailu, ať už je jedná o stavební práce nebo dodání prémiového nábytek. Do interiérů s oblibou umisťujeme kousky od ikonické značky Vitra, skandinávské sofiskovanosti v podobě &Tradition, moderního italského twistu od Miniforms nebo křišťálových skvostů od lokální značky Bomma. 

    Kontakt

    Svěřte nám váš projekt